Mihajlović: Bili smo superiorni, zaslužili smo da pobedimo Inter

Izvor: Blic, 01.Dec.2013, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Bili smo superiorni, zaslužili smo da pobedimo Inter

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović smatra da je njegov tim zaslužio da slavi protiv Intera, iako je odneo bod sa "Đuzepe Meace".

Doskorašnji selektor "orlova" je i drugi meč na klupi Đenovljana završio istim rezultatom 1:1, pošto je na debiju remizirao sa Lacijom.

"Nisam srećan, jer smo zaslužili tri boda. Odigrali smo dobro kao i protiv Lacija, napadali smo Inter i vršili presing. Da smo malo više verovali u sebe, mogli smo do trijumfa. Valter Macari je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lepo rekao da smo mi bili bolji - Sampdorija je bila superiorna, što pokazuje i statistika", naglasio je nezadovoljni Mihajlović.

Trener Sampdorije veruje da će zadržati ekiptu u Seriji A, ali ističe da mogu mnogo više.

"Kada sam došao rekao sam da hoću da igramo na pobedu, a ne da izbegnemo poraz. Ako momci nastave sa ovakvim partijama, možemo da napravimo nešto specijalno. Timu je potrebno više samopouzdanja i odlučnosti. Ako svaki igrač bude na svom mestu i ohrabrim ga, onda možemo daleko da doguramo", poručio je Mihajlović.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović nezadovoljan remijem sa Interom: Zaslužili smo tri boda

Izvor: Sportal.rs, 01.Dec.2013

Inter i Sampdorija podelili su bodove u meču Serije A, a trener tima iz Đenove Siniša Mihajlović nije bio srećan.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.