Mihael Šumaher trepnuo?

Izvor: B92, 30.Jan.2014, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihael Šumaher trepnuo?

Mihael Šumaher pozitivno je reagovao na terapiju, a francuski L'Ekip navodi da je trepnuo, što je važna faza buđenja iz indukovane kome.

U izveštaju menadžmenta nemačkog vozača formule 1 stoji da je Šumaher dobro reagovao na terapiju, a da buđenje iz kome može da potraje.

Francuski list poziva se na izvore bliske bolnici u Grenoblu. Šumaher je otvorio oči nakon što su polako počeli da ga bude. Reagovao je na neurološki pregled posle smanjenja sedativa i to je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odličan znak.

Šumaherova portparolka Sabine Kem u sredu je izjavila da ne želi da komentarše napise iz novina, jer sve informacije koje ne potiču iz menadžmenta mogu smatrati spekulacijama.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mihael Šumaher trepnuo?

Izvor: B92, 30.Jan.2014

Mihael Šumaher pozitivno je reagovao na terapiju, a francuski L'Ekip navodi da je trepnuo, što je važna faza buđenja iz indukovane kome...U izveštaju menadžmenta nemačkog vozača formule 1 stoji da je Šumaher dobro reagovao na terapiju, a da buđenje iz kome može da potraje...Francuski list...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.