Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2020, 17:14

Mihael Balak operisao benigni tumor

Imao je benignu izraslinu u blizini kičmene moždine

Legendarni reprezentativac Nemačke i bivši fudbaler Bajer Leverkuzena, Bajerna iz Minhena i Čelsija, Mihael Balak, hitno je operisan nakon što mu je otkriven tumor u blizini kičmene moždine.

Nemac je tokom pregleda otkrio da ima izraslinu u blizini kičmene moždine. Srećom tumor je otkriven brzo i uklonjen je bez posledica. Laboratorijski nalazi potom su otklonili i strahove koje je imao Balak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << s obzirom na to da je utvrđeno da nije u pitanju karcinom, te da je uklonjena izraslina bila benigna.

Balak se uspešno oporavlja od operacije u Portugaliji, a operacija je izvršena u Hanoveru.

Nemac je karijeru završio pre osam godina, a s reprezentacijom Nemačke igrao je finale Svetskog prvenstva 2006. godine.

Titule je osvajao u Nemačkoj s Bajernom, kao i s Čelsijem u Engleskoj, ali je izgubio dva finala Lige šampiona. Protiv Real Madrida s Bajer Leverkuzenom 2002. godine i protiv Mančester Junajteda s Čelsijem 2008. godine.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.