Miha tuži menadžera zbog Faljija

Izvor: B92, 07.Dec.2012, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha tuži menadžera zbog Faljija

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović podneo je tužbu protiv FIFA fudbalskog menadžera Zorana Đurića, zbog duševnog bola visokog intenziteta.

Đurić je u emisiji SOS kanala "Total soker" na pitanje voditelja da li menadžeri Falji Ramadani i Serđo Berti utiču na sastav Srbije odgovorio: "Da, sigurno, sigurno".

Mihajlović je podneo tužbu jer su mu Đurićeve reči povredile ugled, čast i nanele "duševnu bol visokog intenziteta koji još uvek traje", za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šta je podneo i lekarsko uverenje.

"Tužba je bez osnova. Ovim potezom Mihajlović želi da pošalje poruku da će biti tužen svako ko iznese drugačije mišljenje od njegovog", rekao je povodom optužbe Đurić, a onda istakao šta mu je zasmetalo u Mihajlovićevom izboru reprezentativaca.

"Direktno sam ugrožen. Ne znam koji je kriterijum po kojem se zaslužuje poziv u reprezentaciju. Boško Janković je kapiten Đenoe, kluba iz Serije A, svi dobro znaju u kakvoj se formi nalazi, a nema mesta u reprezentaciji. To mi nikako nije jasno".

Mihajlović navodno na ime odštete zahteva 1.500.000 dinara. Kako piše u tužbi, novac dobijen od spora Mihajlović se uplatiti Dečjem selu u Sremskoj kamenici.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović tuži menadžera zbog duševnog bola

Izvor: Kurir, 07.Dec.2012

Selektor reprezentacije tužio je menadžera Đurića jer je rekao da Ramadani i Serđo Beti sigurno utiču na sastav reprezentacije..BEOGRAD - Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović podneo je tužbu protiv Zorana Đurića, FIFA fudbalskog menadžera, zbog povrede časti i duševnog bola...Đurić...

Nastavak na Kurir...

Miha tuži menadžera zbog Faljija

Izvor: OkRadio.rs, 08.Dec.2012, 01:59

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović podneo je tužbu protiv FIFA fudbalskog menadžera Zorana Đurića, zbog duševnog bola visokog intenziteta. Đurić je u emisiji SOS kanala "Total soker" na pitanje voditelja da li menadžeri Falji Ramadani i Serđo Berti utiču na sastav Srbije odgovorio:...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.