Miha razmišlja o povratku u Lacio!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Mar.2016, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha razmišlja o povratku u Lacio!

"Taj klub je jedan od najlepših iskustava u mojoj karijeri. Za šest, sedam ili deset godina, zašto da ne”, poručuje trener Milana

Gazda Milana Silvio Berluskoni bio je sinoć na San Siru i gledao uživo još jedno mučenje Rosonera u Seriji A protiv Lacija (1:1).

Posle novog kiksa na domaćem terenu u Milanu je glavna tema ponovo prekid saradnje sa Sinišom Mihajlovićem, koji će verovatno tek na kraju sezone saznati da li ostaje na kormilu slavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kluba i naredne sezone. Sve češće se spominje da će srpski stručnjak u junu preuzeti upravo klupu Lacija od Stefana Piolija.

“Naš predsednik nije mnogo drugačiji od ostalih gazda klubova. Govori, ocenjuje i donosi odluke na kraju sezone o tome da li trener ostaje ili ide. Da li ću ja sam da odem? I to je opcija, ali kao što sam mnogo puta do sada rekao, imam još godinu dana ugovora”, ističe Mihajlović.

Trener Milana kaže da nema puno mudrosti oko njegovog statusa u klubu.

“Ako se dogovorimo da nastavimo dalje zajedno, tako će i biti. A ako neka od dve strane ne bude želela nastavak saradanje, idemo svako svojim putem. Što se tiče Lacija, on je bio jedno od mojih najlepših iskustava u karijeri, bez sumnje. Zato kada me pitate da li bih želeo da se vratim u Rim, rećiću vam da bih, za šest, sedam ili deset godina, zašto da ne”, poručuje Miha.

Srpski stručnjak je svestan da se njegov tim muči da postigne gol, što je učinio samo jednom na poslednje tri utakmice.

“Opet smo propustili priliku da se približimo Interu i Fiorentini na dva boda. Neobična situacija. Dominirali smo u drugom poluvremenu i stvarali šanse, ali ako ne pogodimo mrežu, ne možemo ni da pobedimo. U poređenju sa prethodne dve utakmice, u ovoj smo imali mnogo više pokušaja. Probali smo sve, ali nismo uspeli. Navijači aplaudiraju kada su srećni, a zvižde kada su nezadovoljni. Ni mi sami nismo bili zadovoljni remijem”, zaključio je Siniša Mihajlović.

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART i na Vajberu

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.