Miha kao inspiracija, Kolarov imao blizak susret sa tifozima Vučice

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2020, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha kao inspiracija, Kolarov imao blizak susret sa tifozima "Vučice"

Bolonja trijumfovala u sjajnom meču.

Susret u Rimu je otvorio 23. kolo Serije A.

Bolonja je na krilima Muse Beroua slavila sa 3:2 i tako došla do treće pobede zaredom u prvenstvu i itekako se umešala u borbu za Evropu. Sa druge strane Rimljani su u seriji od tri meča bez pobede, Kolarov je saglasan da može bolje.

"Naša 2020. nije najbolje krenula, ali ovi periodi se mogu desiti tokom sezone. Moramo raditi još jače i ostati fokusirani. Znali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je Bolonja težak protivnik sa opasnim kontra napadima. Zaslužili su da pobede, bili smo dosta bolji posle pauze, ali nedovoljno"

Kolarov je u jednom momentu imao i blizak susret sa grupom navijača tokom utakmice, ali je srpski internacionalac izjavio da to nije bitno.

Miha nije bio pored terena, ali jeste u glavam svojih igrača.

"Posle meča je čestitao timu, naložio nam je da dođemo i igramo po našim principima, da se ne povlačimo duboko, nikako da budemo pasivni. Ovo je primer koji on postavlja mesecima unazad, tim ima pravu inspiraciju u njemu", izjavio je De Leo, Mihajlovićev asistent.

Bolonja je u seriji od tri pobeda, videćemo kako će nastaviti dalje, nadamo se uz Mihu pored aut-linije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.