Izvor: Mondo, 15.Dec.2017, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha i Ljajić: Mir, mir, ali...

Srpski trener i reprezentativac izgladili odnos, ali nije sigurno da li će njihova saradnja potrajati još dugo

Foto: Guliver/Getty Images/Pier Marco Tacca

Trener Torina Siniša Mihajlović izjavio je da računa na Adema Ljajića za meč protiv Napolija u subotu, ali nije još doneo odluku da li će srpski reprezentativac zaigrati od prvog minuta.

Ljajić nije igrao u prošlom kolu kada je Torino pobedio Lacio u Rimu, zbog, kako je tada naveo Mihajlović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << lošeg ponašanja na treningu.

"Ništa se nije promenilo od Lacija, želimo da pobeđujemo. Ljajić se vratio, videćemo da li će početi meč ili dobiti šansu kasnije", rekao je MIhajlović na konferenciji za medije.

Čini se da su reprezentativac Srbije i bivši selektor, koji su i ranije dolazili u sukob, zakopali "ratne sekire", ali italijanski mediji prenose da njihova saradnja neće dugo potrajati.

Naime, Tutosport je objavio da će Ljajić u januaru napustiti Torino. Navodno on neće menjati ligu, već izabrati jednu od dve ponude iz Serije A.

Napoli i Milan spremni su da plate između 15 i 20 miliona za transfer Adema Ljajića.

Ukoliko to i uradi, to će mu biti peti klub za koji će zaigrati na Apeninima, jer je pre Torina nosio dres  Fiorentine, Rome i Intera.

Lajić je ove sezone odigrao 15 utakmica za Torino i potigao tri gola, uz pet asistencija.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.