Miha ga pre četiri godine sprečio da sedne na klupu giganta, sada će se vratiti u velikom stilu?

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha ga pre četiri godine sprečio da sedne na klupu giganta, sada će se vratiti u velikom stilu?

Nema sumnje on je prvi pik, a začuđuje da je i ako osvoji trofej na kraju sezone viđen za otkaz.

U Engleskoj i dalje pričaju o odlasku Mauricija Sarija, naime, stručni štab u kome je i Đanfranko Zola je ubeđen da će zajedno sa trenerom izgubiti posao, pa nekadašnji fudbaler Čelsija traži novi angažman.

Ono što čudi, ali se mediji pozivaju na pouzdane izvore u klubu je da ni četvrto mesto ili osvajanje LE neće promeniti namere Čelsija.

Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jednostavno smatraju da Sari nije dorastao klupi, da nije uspeo da nametne svoj sistem igre i da bi trebalo da traže drugog trenera.

Međutim, morali bi da mu plate poslednju godinu ako dobije otkaz, sa druge strane postoje spekulacije da će on sam otići, ako stigne ponuda Milana.

Nije tajna, Leonardo i Maldini ga žele na klupi, i Roma razmišlja slično mada je njena prva opcija, ako izbori Ligu šampiona, Antonio Konte.

Zanimljivo, Sari je bio na korak od klupe Milana 2015. ali, iako je bio Galijanijev kandidat, Berluskoni je sve stopirao i postavio Sinišu Mihajlovića. Sariju je nehotice načinio uslugu, prihvatio je ponudu Napolija i imao odlične rezultate.

Sada, četiri godine kasnije imaće verovatno šansu da sedne na klupu "Rosonera", a pominje se da bi mogao da dovede Žorginja i Hisaja, kao i da proba da kupi Insinjea od Napolija, ali je to malo verovatno, s obzirom na novac koji traži De Laurentis za svog kapitena.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.