Miha držao u šaci još jednog velikana: Milanu bod na Luiđi Ferarisu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2014, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha držao u šaci još jednog velikana: Milanu bod na Luiđi Ferarisu (VIDEO)

Sampdorija u odličnoj utakmici gubila pa vodila, ali je na kraju meč završen najpravednijim ishodom – 2:2

Siniša Mihajlović je sa svojom Sampdorijom držao u šaci još jednog velikana, ali nije uspeo da osvoji sva tri boda. Milan je vodio ranim pogotkom Stefana El Šaravija, ali je na kraju morao da juri jedan bod i uspeo je u toj nameri – 2:2 (1:1).

U odličnoj i neočekivano otvorenoj utakmici viđen je veliki broj šansi na obe strane, i ne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bi bilo ne zasluženo da je neki od ova dva tima osvojio sva tri boda, a imao imali su prilike za to.

Milan je daleko bolje otvorio meč i poveo efektnim pogotkom Stefana El Šaravija u 10. minut, kojem je ovo prvi pogodak posle 622 dana posta.

Sampdorija je do izjednačenja stigla u najboljem mogućem trenutku. Odličan prodor i centaršut Gabiadinija u 44. minutu na najbolji način je ispratio Stefano Okaka Čuka, koji je samo krzuo loptu vrhom kopačke i skrenuo je u gostujuću mrežu.

Potpuni preokret domaćem timu u 51. minutu doneo je Eder, koji se odlično snašao u petercu Milana i odbijenu loptu od stative nakon kornera poslao iza leđa nemoćnog Dijega Lopeza.

Rosonerima nije bilo potrebno previše vremena da se ponovo vrate u igru. Đamel Mesbah je nespretno igrao rukom u svom šesnaestercu u 65. minutu, a jedanaesterac je rutinski u pogodak pretvorio Žeremi Menez.

U finišu meča otvorena igra sa obe strane. Rosoneri su do isključenja Danijelea Bonere u 85. minutu žestoko pritisli rivala, a najbliži pogotku bio je Đakomo Bonaventura, koji je dva minuta pre toga snažno tukao pored gola Serhija Romera.

Sa druge strane najozbiljniji pokušaj imao je Roberto Sorijano u 90. minutu, ali se sjajnom intervencijom istakao bivši golman Reala iz Madrida.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.