Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2021, 21:54

Miha dovodi vezistu koji mu je dao gol petom

Nikolas Viola će biti novo pojačanje Bolonje

Dobiće Bolonja pojačanje usred sezone. Novi član kluba Siniše Mihajlovića postaće Nikolas Viola.

Iako je prelazni rok odavno završen, klubovima je ostavljena mogućnost da angažuju slobodne fudbalere. Jednog takvog je ulovila Bolonja. Centralni vezni je bez ugovora otkako je letos završio saradnju sa Beneventom, nije mu se vraćalo u Seriju B, čekao je poziv iz elitnog ranga i dočekao ga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Mihajlović je kontaktirao Violu, smatrajući da mu je tehnički potkovan fudbaler potreban na sredini terena. Reč je o kreativcu, doskorašnjem kapitenu Beneventa, koji je Veštice predvodio četiri godine i u tom periodu dvaput se sa njima plasirao u Seriju A. Minule sezone baš na susretu sa Bolonjom na „Dal Ari“ postigao je jedan od efektnijih golova, pošto je Lukaša Skorupskog matirao – petom.

Viola ima 32 godine i tačno 300 utakmica raspoređenih na Seriju A (52) i Seriju B (248), postigao je 44 i asistirao za 38 golova, pa sa nagomilanim iskustvom stiže u tim koji čeka zahtevan period u vidu mečeva sa Milanom i Napolijem.

Nikolasa Violu je zvala i Salernitana, ali se tako iskusnom fudbaleru nije išlo u klub koji je poslednji na tabeli i predstoji mu borba za opstanak. Bolonja ne bi trebalo da ima tih problema.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.