Miha dan ranije u bolnici: Spreman je za borbu života!

Izvor: Mondo, 15.Jul.2019, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha dan ranije u bolnici: Spreman je za borbu života!

Mihajlović se dan ranije javio na bolničko lečenje. Hrabri Srbin je spreman da pobedi opaku bolest!

Siniša Mihajlović šokirao je javnost u subotu kada je saopštio da boluje od akutne leukemije.

 Srpski fudbalski stručnjak je tom prilikom rekao da je spreman da se hrabro upusti u borbu sa opakom bolečću i da jedva čeka da počne lečenje.

Njegov odlazak na bolničko lečenje bio je planiran za utorak, ali se Miha dan ranije javio i prmiljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je na odeljenju za hematologiju Instituta Seranjoli del Polikliniko "Santa Orsola" u Bolonji, saopštio je njegov klub .

"Ne mogu da sačekam da odem u bolnicu. Što pre počnem sa lečenjem, to ću ga pre završiti", citirane su Mihajlovićeve reči izgovorene u subotu na sajtu Bolonje.

MIHA, POBEDI: "Ovo je samo još jedan slobodan udarac!"

"Svi smo s njim. Napred Siniša!", stoji na klupskom sajtu.

Sinisa Mihajlovic will find a way to get past that wall, just like he always has x IG/hamidsaharicartoon pic.twitter.com/JgoJqSgaDI

— #ForzaMiha (@IFTVofficial) 14. јул 2019.

Mihajlović je u međuvremenu dobio brojne poruke podrške od prijatelja širom sveta.

Pobedi!

Mihajlović kreće na terapije, treninge će voditi ONLINE

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Miha DAN RANIJE u bolnici: SPREMAN JE za borbu života!

Izvor: Mondo, 15.Jul.2019

Mihajlović se dan ranije javio na bolničko lečenje. Hrabri Srbin je spreman da pobedi opaku bolest!..Siniša Mihajlović šokirao je javnost u subotu kada je saopštio da boluje od akutne leukemije...Srpski fudbalski stručnjak je tom prilikom rekao da je spreman da se hrabro upusti u borbu sa opakom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.