Miha: Ponosim se srpskim teniserima!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Dec.2010, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha: Ponosim se srpskim teniserima!

Trener italijanskog fudbalskog prvoligaša Fjorentine Siniša Mihajlović čestitao je najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću i celoj teniskoj reprezentaciji Srbije trijumf u Dejvis kupu.

"Presrećan sam zbog tog uspeha. Poslao sam Đokoviću i svim članovima reprezentacije poruku da sam ponosan zbog ogromnog uspeha koji su ostvarili za našu zemlju", rekao je srpski stručnjak za Skaj Sport 24.

Mihajlović je dodao da je "ponosan što je Srbin" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i da je, možda, pomalo i nacionalista, ali u pozitivnom smislu te reči. Srpski fudbalski stručnjak je ocenio osvajanje titule u Dejvis kupu "savršenim danom našeg sporta".

"To je divan dan, koji je zasenio ružnu sliku viđenu u Đenovi 12. oktobra", rekao je Mihajlović.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.