Mido prešao u Birmingem

Izvor: B92, 20.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mido prešao u Birmingem



Dosadašnji centarfor Totenhema, Egipćanin Mido, nastaviće karijeru u Birmingemu. Povratnik u Premijer ligu je izdvojio 6 miliona funti za reprezentativca Egipta, koji prošle sezone, u konkurenciji Bugarina Berbatova, Irca Kina, kao i engleskog reprezentativca Džermejna Defoa, nije uspeo da se izbori za status standardnog prvotimca.

Nakon najava da bi na Vajt Hart Lejn mogao da dođe i centarfor Čarltona Daren Bent bilo je jasno da ni sledeće sezone neće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti mesta za Mida u prvoj postavi.

Mido je osmo pojačanje Birmingema od ulaska u Premijer ligu. Prethodno su ekipu Stiva Brusa pojačali Stjuart Parnabi iz Midlzbroa, Fabris Muamba iz Arsenala, Geri O’Konor iz moskovkse Lokomotive, Olivije Kapo iz Juventusa, Ričard Kingston iz Hamarbija, Danijel de Rider iz Selte, kao i Rafael Šmic iz Lila.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.