Midlzbro eliminisao Junajted na Old Trafordu

Izvor: B92, 05.Feb.2022, 01:05

Midlzbro eliminisao Junajted na "Old Trafordu"

Fudbaleri Midlzbroa prošli su dalje u FA kupu nakon boljeg izvođenja penala.

Tokom regularnog dela duela sa Mančester junajtedom bilo je 1:1.

Dalo se naslututi da neće ići lako sa ekipu Ralfa Rangnika nakon što je Kristijano Ronaldo propustio priliku da ekipu dovede u vođstvo iz jedanaesterca u 20. minutu.

Ono što Portugalac nije mogao, uradio je Džejdon Sančo pet minuta kasnije prvim golom u kupu za "crvene đavole" na asistenciju Bruna Fernandeša.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Imao je favorizovani Junajted vođstvo sve do 64. minuta kada je poravnao Met Kruks. Međutim, postavlja se pitanje kako sudja Entoni Tejlor nije poništio ovaj pogodak s obzirom na to da je Dankan Votmour igrao rukom pre nego što je uposlio Kruksa.

Ipak, gol je ostao na snazi. Nije da Junajted nije imao prilike i posle toda da reši meč. Ističe se ona Fernandešova kada je u 72. minutu bio sam sa protivničkim golmanom, ali je pogodio stativu.

Meč je otišao u produžetke, a potom i u penale koji su se protegli do osme serije. Na kraju je tragičar bio mladi Entoni Elanga koji je jedini promašio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.