Miču prelazi u nižerazredni klub

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2015, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miču prelazi u nižerazredni klub

Fudbaler Svonsija mogao bi da nastavi karijeru u 'seoskom klubu'.

Klub koji se takmiči u četvrtoj španskoj ligi, mogao bi u svoje redove da dovede veliku zvezdu.

Langreo, ekipa iz španske pokrajine Asturije, mogao bi u svoje redove da dovede, nekada ubojitog napadača kluba iz Velsa.

Menadžer 'Labudova' Geri Monk ne računa na usluge španskog reprezentativca u ovoj sezoni. On je hteo da napusti klub tokom leta, ali nikako nije uspeo da pronađe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novi angažman.

Španca su povrede onemogućile da napravi nešto više u karijeri nakon dolaska iz redova Rajo Valjekana na 'Liberti stadion' uspeo je da postigne 22 gola. Nakon toga je bio na meti mnogih bogatih klubova, ali ti transferi nisu ostvareni.

Nakon neuspešnih epizoda u Svonsiju i kasnije u Napoliju, 29-godišnji fudbaler je izgubio motiv i jedno vreme se nosio mišlju da 'okači kopačke o klin', ali se izgleda uželeo fudbala i želi ponovo da igra.

Miču je izrazio želju da pojača Langreo, još samo se čeka 'zeleno svetlo' Svonsija.

Španski fudbaler smatra da bi igrama u ovom klubu mogao da prevaziđe krizu i da svoju karijeru vrati na pravi kolosek.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.