Miciću duel protiv Pola – razigravao raspucane Tandere VIDEO

Izvor: B92, 17.Nov.2023, 08:18

Miciću duel protiv Pola – razigravao raspucane Tandere VIDEO

Vasilije Micić odigrao je veliku ulogu u ubedljivoj pobedi Oklahoma Siti Tandera nad Golden Stejt Voriorsima 128:109.

Micića nije služio šut, postigao je samo 5 poena (1/5 iz igre, 1/3 trojke), ali je pobedio 7 asistencija uz dva skoka za 21 minut na parketu.

Drugi srpski košarkaš Aleksej Pokuševski nije igrao odlukom trenera, kao ni Davis Bertans.

Tander su do osme pobede predvodili Šaj Gildžus-Aleksander sa 24 poena uz sedam asistencija i Ajzea Džo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa 23 poena, pogodivši svih sedam trojki.

Džejlen Vilijams je ubacio 16 poena uz 5 asistencija, Čet Holmgren dodao 13 poena uz 10 skokova, dok je 10 poena potsigao Kejson Volas.

Tander je pogodio 19 trojki iz 23 pokušaja, pa Voriorsi bez Stefa Karija i Drejmonda Grina nisu imali šanse.

Najefikasniji kod "ratnika" bio je Žonatan Kuminga sa 21 poenom uz 6 skokova, dok je Kris Pol postigao 15 uz 8 asistencija.

Po 13 poena postigli su Brendin Podzijemski i Kevon Luni uz 11 skokova, a po 12 su ubacili Dario Šarić, Endru Vigins i Mozes Mudi.

Katastrofalno veče imao je Klej Tompson koji je pogodio samo jedan o deset šuteva iz igre (1/6 trojke) pa je meč završio sa svega 5 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZBOG OVOGA JE OTIŠAO U NBA: Micić iskoristio prvu ozbiljniju šansu u pobedi protiv Golden Stejta! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Nov.2023

Vasilije Micić odigrao je važnu ulogu u ubedljivoj pobedi Oklahoma Siti Tandera nad Golden Stejt Voriorsima rezultatom 128:109. Miciću nije išao šut, postigao je samo 5 poena (1/5 iz igre, 1/3 trojke), ali je doprineo sa 7 asistencija i 2 skoka za 21 minut proveden na parketu. Drugi srpski košarkaš,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.