Micić zablistao, ali je Fila bila prejaka VIDEO

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 09:05

Micić zablistao, ali je Fila bila prejaka VIDEO

Srpski košarkaš Vasilije Micić bio je vrlo zapažen prethodne noći, ali to nije pomoglo njegovom Šarlotu da izbegle poraz od Filadelfije.

Rezultat na kraju je bio 121:114 u korist 76-ersa, koji su ponovo bili bez nekoliko bitnih igrača: Džoela Embida, Dientonija Meltona, Roberta Kovingtona, Kevina Ubrea Džuniora i Kenjona Martina Džuniora

Ni Hornetsi nisu bili kompletni, naprotiv, veoma su nedostajali Lamelo Bol, Brendon Miler i Mark Vilijams.

Micić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je iskoristio svoju minutažu od čak 28 minuta i za to vreme je ubacio 13 poena, uz sedam asistencija.

To je drugi meč u nizu da ima toliki broj uspešnih dodavanja, s tim da je ovog puta bio dvocifren u poenterskom učinku.

Najbolji pojedinac susreta bio je Tobajas Haris sa 31 poenom i 12 skokova, ali epitet najefikasnijeg ide na drugu stranu Tajrisu Maksiju sa 33.

Aleksej Pokuševski ni ovog puta nije dobio šansu da debituje u dresu Šarlota.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.