Micić vs Šarić, ko je kompletniji?

Izvor: B92, 18.Feb.2014, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micić vs Šarić, ko je kompletniji?

Dvorana u Smederevu bila je gotovo popunjena za utakmicu između Mega Vizure i Cibone, a na meti prisutnih skauta bili su Vasilije Micić i Dario Šarić.

Pobednik na timskom i na individualnom nivou iz duela bio je srpski plejmejker, Mega je slavila sa 102:74, a on je imao 18 poena uz osam asistencija za indeks 23.

Šarić imao 19 poena, sedam skokova za indeks od 22 poena. U Smederevu se našao i Džonatan Dživoni, skaut Draft Ekspresa, prema čijem mišljenju će oba košarkaša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti izabrana na sledećoj NBA "pijaci".

Micić je u nedavnom intervjuu za B92 naveo da ne razmišlja o predstojećem NBA draftu i da je koncentrisan na igru Mege kako u ABA, tako i u domaćoj ligi.

U izboru FIBA Šarić je proglašen za najboljeg mladog košarkaša Evrope, dok se u tom izboru Micić našao na petoj poziciji.

Šarić vs Micić, ko je kompletniji igrač?

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.