Micić ostaje u Kini do kraja Mundobasketa

Izvor: B92, 11.Sep.2019, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micić ostaje u Kini do kraja Mundobasketa

Vasilije Micić, plejmejker Srbije, ostaće sa reprezentacijom do kraja Svetskog prvenstva, javio nam je naš novinar iz Kine – Aleksandar Kovačević.

Micića je u Kini zadesila porodična tragedija, pošto mu je majka preminula pre dva dana.

Košarkaš Anadolu Efesa odlučio je da ostane sa reprezentacijom i odigra meč protiv Argentine, a posle toga je bilo pitanje da li će biti sa timom do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kraja.

Prema informaciji do koje je došao naš reporter iz Kine, Micić će odigrati mečeve za plasman od 5. do 8. mesta, odnosno biće sa ekipom do završetka Mundobasketa.

Srbija je u utorak poražena u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, i u četvrtak će igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država (13h). Pobednik tog meča igraće za peto mesto, dok će gubitnik igrati za sedmo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Micić ostaje do kraja Mundobasketa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2019

Srpski košarkaški reprezentativac Vasilije Micić ostaće do kraja Mundobasketa u Kini, izjavio je selektor Aleksandar Đorđević, a prenosi sajt KSS...Miciću je pre dva dana preminula majka, ali je ipak odigrao meč četvrtfinala protiv Argentine, a biće u timu i protiv Amerikanaca u razigravanju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.