Micić jedva dvocifren, Šarlot nemoćan protiv Karija i ekipe VIDEO

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 09:22

Micić jedva dvocifren, Šarlot nemoćan protiv Karija i ekipe VIDEO

Srpski košarkaš Vasilije Micić ubacio je deset poena u ubedljvom porazu Šarlot Hornetsa na gostuućem terenu od Golden Stejt Voriorsa 97:84.

Nekadašnji član Anadolu Efesa nije imao svoj šuterski dan jer je iz igre pogodio tek četiri puta iz 13 šuteva koliko je uputio na koš na ovom meču.

Dok je za tri pogodio dva puta iz sedam pokušaja.

Najefikasniji u ekipi Šarlota na ovom meču je bio Majls Bridžis koji je ubacio 19 poena i uz to je imao i 11 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skokova. Sem njega dvocifren u dve kolone je bio i Nik Ričards koji je utakmicu završio sa 11 poena i 13 uhvaćenih lopti, isti broj poena je imao i Brendon Miler, dok su dvocifreni učinak još ostvarili Men i Vilijams.

Kod ekipe iz San Franciska Stef Kari je sa 15 poena bio najefikasniji Stef opet nije imao zavidan procenat šuta iz igre, pa je tako ubacio svega tri trojke iz 11 pokušaja. Dobru utakmicu je odigrao i Andre Vigins,on je meč na svom u Čejs areni završio sa 14 poena, dok su po 13 koševa ubacili Klej Tompson i Brendin Podzimski.

Ekipa Šarlota je tako prekinula niz od četiri trijumfa zaredom, dok Golden Stejt je od poraza u meču protiv Los Anđeles Klipersa vezala tri trijumfa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NBA: Rajaković savladao Bogdanovu Atlantu, ni Micić nije imao razloga za slavlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024

Srpski košarkaški nisu imali šutersko veče...Darko Rajaković uspeo je sa Toronto Reptorsima da ostvari pobedu na gostovanju Atlanta Hoksima 123:121 bez bozira što je Bogdan Bogdanović imao solidan učinak. Golden Stejt je savladao Šarlot Hornetse sa 97:84, a Vasilije Micić je imao dvocifren...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.