Micić je slobodan igrač

Izvor: MVP.rs, 25.Jul.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micić je slobodan igrač

Bajern je raskinuo ugovor sa mladim plejmejkerom.

Vasilije Micić (22, 195) je slobodan da pronađe novi klub. Ekipa Bajerna iz Minhena nije iskoristila opciju iz ugovora koji je potpisan 2014. godine po kojoj je mogla da nastavi saradnju sa srpskim plejmejkerom u sezoni 2016/17. Uz to, plejmejker se na svom Instagram profilu zahvalio Crvenoj zvezdi MTS na ukazanoj šansi, što znači da neće nastaviti saradnju sa timom sa Malog Kalemegdana u kojem je prethodne sezone igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ka pozajmljen igrač.

Nakon dobrih igara u dresu Mega Vizure, Micić je 2014. godine potpisao ugovor na dve plus jednu godinu sa Bavarcima. Kod Svetislava Pešića se nije dobro snašao, pa je krajem 2015. godine pozajmljen crveno-belima iz Beograda. Micić je svoje najbolje partije u Crvenoj zvezdi pružao u Superligi Srbije, gde je na 12 utakmica prosečno igrao nešto više od 16 minuta, uz učinak od pet poena i 2.6 asistencija.

(foto: KK Crvena zvezda Telekom)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.