Micić i Pokuševski pocepali mrežice VIDEO

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 05:16

Micić i Pokuševski pocepali "mrežice" VIDEO

Vaslije Micić i Aleksej Pokuševski radovali su se novoj pobedi u dresu Šarlota.

Hornetsi su pred svojim navijačima pobedili ekipu Bruklina sa 110:99, a reprezentativci Srbije imali su veoma zapažen učinak.

Micić je za 31 minut u igri imao dabl-dabl učinak od 12 poena, deset asistencija i pet skokova.

S druge strane, Pokuševski je dobio svega nepunih osam minuta, ali je imao stopostotan učinak, sa sedam poena uz dva skoka.

Imao je 2/2 iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igre, 1/1 za tri i 2/2 sa linije penala, za tako skromnu minutažu zaista odličan učinak.

Posle izjednačene prve četvrtine, Hornetsi su dodali gas u drugoj, dobili je sa 15 poena razlike i na odmor otišli sa prednošću od 63:52.

Sačuvali su razliku do kraja i upisali važnu pobedu.

Publiku je digla na noge sjajna asistencija Micića za Pokuševskog na 5.30 so kraja, kada je Aleksej iz ugla pogodio trojku.

U redovima pobedničke ekipe najbolji su bili Majls Bridžis sa 24 poena uz deset skokova i četiri asistencije, te Brendon Miler koji je postigao 23 poena.

Nik Ričards je imao 15 poena uz 11 skokova.

Kod Netsa, Kem Tomas je postigao 31 poen, a Mikal Bridžis 19 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.