Mičel ne želi da oprosti Goberu

Izvor: B92, 10.Apr.2020, 18:51

Mičel ne želi da oprosti Goberu

Donovan Mičel, košarkaš Jute Džez, ne želi da se pomiri sa Rudijem Goberom, prenosi "Atletik".

Kako su preneli novinar Šems Čaranija, Sem Emik i Toni Džons, njihov izvor im je rekao da ne postoji način na koji bi se problem između dvojice košarkaša rešio.

Mičel i Gober su prve zvezde Džeza, a do konflitka je došlo kada se Francuz poneo veoma neodgovorno na konferenciji za medije, a potom i u svlačionici.

Gober se našalio tako što je pipao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve mikrofone u konferencijskoj sali, a ništa bolji nije bio ni u svlačionici gde je zadirkivao saigrače.

Dan/dva kasnije ispostaviće se da Gober ima koronavirus i ne samo to. Pored Francuza pozitivan na virus Covid-19 bio je i Donovan Mičel, koji se po saznanju da je bolestan naljutio na Gobera.

Od tada je prošlo skoro mesec dana, obojica su se uspešno oporavila i nemaju više koronavirus, međutim prijateljstvo nije obnovljeno i pitanje je da li će biti, prenosi "The Athletic"

Ako stvarno ne budu našli zajednički govor, Juta će možda morati da trejduje jednog od njih dvojice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.