Mičel: Kada promašuješ  ispadaš

Izvor: B92, 20.Mar.2014, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mičel: Kada promašuješ " ispadaš

Španski stručnjak na klupi Olimpijakosa Mičel rekao je da je njegov tim propustio svoje šanse u meču sa Mančester Junjtedom.

Legendarni igrač Real Madrida i španske reprezentacije rekao je da je ispadanje iz ove faze Lige šampiona skroz normalno, kada ne uspete da realitujete svoje šanse.

"Imali smo svoje šanse, ali, nažalost, nismo uspeli da ih iskoristimo. Timovi koji ne iskoriste nekoliko izglednih prilika za pogodak, u ovoj fazi takmičenja, obično dožive istu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sudbinu - ispadaju", rekao je Mičel.

Tim iz Pireja je posle prvog meča imao dva gola prednosti, ali je Robin van Persi het-trikom odveo svoj tim dalje.

"Pored svega, želim da čestitam mojim igračima na uloženom trudu. Kada neko pogleda samo rezultat stiče utisak da nas je Mančester razbio, a uopšte nije bilo tako", zaključio je Mičel.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mičel: Kada promašuješ " ispadaš

Izvor: B92, 20.Mar.2014

Španski stručnjak na klupi Olimpijakosa Mičel rekao je da je njegov tim propustio svoje šanse u meču sa Mančester Junjtedom...Legendarni igrač Real Madrida i španske reprezentacije rekao je da je ispadanje iz ove faze Lige šampiona skroz normalno, kada ne uspete da realitujete svoje šanse..."Imali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.