Metla u prestonici, imamo prvog finalistu nemačkog plej-ofa

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2018, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Metla" u prestonici, imamo prvog finalistu nemačkog plej-ofa

Košarkaši berlinske Albe prvi su finalista plej-ofa nemačke Bundeslige za sezonu 2017/18.

Izabranici Garsije Renezesa slavili su na svom parketu sa 91-88 i tako se sa 3:0 u seriji plasirali veliko finale.

Ovoga puta je neizvesno bilo u prestonici, domaćin dobija prvi kvartal sa +4, ali gosti anuliraju deficit do odmora, pa na veliku pauzu odlaze sa pola koša prednosti.

Alba je uzvratila udarac u trećem kvartalu, vratili su prednost i sa 10 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << viška otišli na poslednju pauzu.

Ludvisburg se nije predavao, ali nije uspeo da dođe do preokreta, te je Alba slavila i sa 3:0 u seriji ide u finale.

U pobedničkom sastavu 19 poena Baterfilda, 16 je dodao Grigonis, dok se na 10 zaustavio Kliford. Mladi srpski košarkaš Stefan Peno je za samo 12 minuta ubacio devet poena, uz dva skoka i dve asistencije, ali i četiri lične greške.

Kod gostiju 18 poena Evansa, 15 je dodao Kuk, 14 Piter-MekNili, 12 je upisao Valeskovski, dok su po 11 dodali Džonson i Senglin.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.