Metjuz slomio vilicu, van terena 6 nedelja

Izvor: B92, 05.Okt.2019, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metjuz slomio vilicu, van terena 6 nedelja

Defanzivac Los Anđeles Remsa Klej Metjuz neće moći da igra u narednih 6 nedelja zbog preloma vilice, rekao je trener ekipe Šon Mekvej.

Klej Metjuz odlazi na operaciju, prema rečima Šona Mekveja, koji smatra da se Metjuz povredio kada ga je Kris Karson nenamerno šutnuo u glavu.

Tridesettrogodišnji Metjuz je svoju karijeru gradio u Grin Bej Pekersima, za koje je igrao 10 godina u ukupno 148 utakmica, od kojih je startovao 142 starta.

"Ovo nije dobro za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nas, u pitanu je teška povreda", rekao je Šon Mekvej.

Ovo je prva sezona Kleja Metjuza u Los Anđeles Remsa i on je za sada zabeležio šest sekova, dva iznuđena fambla i 19 obaranja na pet odigranih utakmica, a pored njega povredio se i Brendin Kuks koji je protiv Sihoksa zaradio potres mozga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.