Metaloplastika nadomak finala Čelindž kupa!

Izvor: RTS, 20.Apr.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metaloplastika nadomak finala Čelindž kupa!

Rukometaši nekadašnjeg evropskog šampiona, šabačke Metaloplastike, vrlo su blizu plasmana u finale rukometnog Čelindž kupa, pošto su u prvom polufinalnom susretu ubedljivo savladali portugalski Agaš Santoš sa 29:21. Revanš u Portugaliji se igra sledećeg vikenda.

Rukometaši šabačke Metaloplastike ostvarili su ubedljivu pobedu u prvom meču polufinala Čelindž kupa nad portugalskim Agaš Santašom od 29:21 (11:12).

Nakon nešto lošijeg prvog poluvremena, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << šabački sastav je odigrao sjajnih 30 minuta pred punim tribinama hale "Zorka", koje su na momente podsetile na zlatne osamdesete godine prošlog veka i tako trasirao put ka finalu.

Po šest golova za naš tim postigli su Grujičić, Milosavljević i Prodanović, Kankaraš je dodao četiri, a Marjanović tri. Na drugoj strani najefikasniji je bio Roke sa sedam pogodaka.

Revanš je na programu narednog vikenda u Portugaliji.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.