Metalac želi plasman u Superligu

Izvor: Beta, 08.Okt.2010, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac želi plasman u Superligu

VALJEVO, 8. oktobra 2010. (Beta) - Valjevski Metalac želi plasman u Superligu Srbije za košarkaše treću sezonu zaredom, rečeno je u petak na promociji tog kluba pred početak nove sezone u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS).

Novi trener valjevskih košarkaša Velimir Gašić rekao je da je ekipa "brižljivo selektirana", te da se nada da će se uz plasman u Superligu Srbije afirmisati nekoliko mladjih igrača.

"Radili smo dobro dva meseca, odigrali 12 kontrolnih utakmica i deset dobili, pa se nadam da ćemo igrati košarku koja pleni gledaoce, kako u Valjevu tako i na gostujućim terenima", rekao je Gašić na promociji ekipe.

On je dodao da će novo prvenstvo "u mnogo čemu biti kvalitetnije i zanimljivije od dosadašnjih" temeljeći taj stav na saznanjima o sastavu ostalih ekipa u KLS, ali i na činjenici da "mnoge od njih (ekipa) još nisu okončale spisak pojačanja za novu sezonu".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Metalac želi plasman u Superligu

Izvor: NaDlanu.com, 08.Okt.2010

VALJEVO, 8. oktobra 2010. (Beta) - Valjevski Metalac želi plasman u Superligu Srbije za košarkaše treću sezonu zaredom, rečeno je u petak na promociji tog kluba pred početak nove sezone u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS). Novi trener valjevskih košarkaša Velimir Gašić rekao je da je ekipa...

Nastavak na NaDlanu.com...

KK Metalac: Cilj ponovo plasman u Superligu

Izvor: Blic, 09.Okt.2010, 11:30

Valjevski Metalac želi plasman u Superligu Srbije za košarkaše treću sezonu zaredom, rečeno je na današnjoj promociji tog kluba pred sutrašnji početak nove sezone u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS)...Novi trener valjevskih košarkaša Velimir Gašić rekao je da je ekipa "brižljivo selektirana",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.