Metalac se osipa: I Bakić napustio Valjevce

Izvor: MVP.rs, 17.Feb.2016, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac se osipa: I Bakić napustio Valjevce

Problemi za tim Vladimira Đokića.

Uprkos velikom broju odlazaka, Metalac Farmakom se odlično drži. Valjevski klub više ne liči na onaj sa početka sezone, jer su ga napustili: Stefan Pot, Božidar Babović, Radenko Pilčević, Nikola Malešević i Miloš Janković, dok su transferi Miloša Milisavljevića i Milutina Đukanovića propali, što dovoljno govori o problemima sa kojima se suočava stručni štab na čelu sa Vladimirom Đokićem. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs <<

Bliži se i Kup Radivoja Koraća, a Metalac će se Borcu iz Čačka suportstaviti po svemu sudeći desetkovan i sa mladim snagama. Problem će predstavljati i pozicija beka, jer je iskusni bek, Boris Bakić, poslednji u nizu igrača koji su napustili Valjevo.

Ohrabrujuća okolnost za Metalac je oporavak Brana Đukanovića, koji se već vratio na parket posle povrede.

(foto: Metalac Farmakom / Foto studio Art)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.