Metalac domaćin u Čačku

Izvor: RTS, 22.Apr.2011, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac domaćin u Čačku

Fudbalski klub Metalac iz Gornjeg Milanovca do kraja sezone igraće kao domaćin u Čačku na stadionu Borca, rekao je komesar za takmičenje Super lige Branislav Delić.

Prema pisanju Sportskog žurnala kao razlog za prekid saradnje Metalca i Sportskog centra Mladost, u čijem je vlasništvu stadion Čika Dača u Kragujevcu, navodi se dug fudbalskog kluba iz Gornjeg Milanovca od 1.25 miliona dinara.

"Usvojili smo zahtev Metalca, koji je sa Čačanima napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ugovor o saradnji. Do kraja sezone oni će igrati na stadionu Borca", rekao je Delić za Betu. Delić nije znao da kaže zbog čega Metalac više neće biti domaćin svojim rivalima u Kragujevcu.

Metalac je od ulaska u Super ligu, prošle sezone, sve utakmice kao domaćin igrao u Kragujevcu, a u Čačku će već sutra ugostiti ekipu BSK-a.

Klub iz Gornjeg Milanovca se sedam kola pre kraja prvenstva Srbije nalazi na 13. mestu i predstoji mu borba za opstanak u ligi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.