Meta londonskih velikana nastupa u četvrtoj nemačkoj ligi! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020, 16:24

Meta londonskih velikana nastupa u četvrtoj nemačkoj ligi! (video)

Mladić pokazao potencijal.

Čelsi se spominjao kao jedan od klubova koji su zainteresovani za Hakimija. Ipak o svemu odlučuje njegov matični klub Real Madrid, deluje da će mu Zidan dati priliku da se dokaže po povratku iz Dortmunda.

To ne znači da su "plavci" završili sa skautingom u nemačkom fudbalu.

Engleski San prenosi da su i Lampard, ali i Arteta, trener Arsenala, zainteresovani za Kana Kurta akademca Borusije Menhengladbah.

Tinejdžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji igra na poziciji desnog beka nije još ni debitovao za prvi tim Gladbaha a već slovi za jednog od većih defanzivnih talenata.

Kan, koji je inače turskog porekla, je prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Nemačke, imao i 'izlet' sa reprezentacijom Turske u selekciji ispod 17 godina, ali se ubrzo vratio "pancerima".

Trenutno nastupa za drugi tim Menša u četvrtom rangu takmičenja, ugovor mu ističe kroz dve godine, ostaje da se sačeka konkretizacija interesovanja rivala iz Londona.

   

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milan dovodi desnog beka Arsenala

Izvor: B92, 24.Maj.2020, 15:56

Ejnsli Mejtalnd-Najls postaće novi igrač Milana, prenose engleski mediji...Mikel Arteta ne računa na desnog beka, zbog čega ga je stavio na transfer listu...Zbog toga će Milan kupiti Mejtlanda-Najlsa, za kojeg su i prošlog leta bili zainteresovani...Mladi fudbaler može da igra i u veznom redu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.