Met Džening na radaru Crvene zvezde?

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2015, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Met Džening na radaru Crvene zvezde?

Američki internacionalac, koji se podjednako dobro snalazi na pozicijama plejmejkera i beka, meta je tri kluba...

Posle odlaska Čarlsa Dženkinsa i Markusa Vilijamsa sa Malog Kalemegdana, uprava Crvene zvezde nalazi se u intenzivnoj potrazi za adekvatnim zamenama na pozicijama plejmejkera i beka. Imena je mnogo, a najnovije među njima je Met Džening iz Anadolu Efesa.

Tačnije, Džening je sada već bivši igrač istanbulskog kluba, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pošto mu je nedavno istekao ugovor, pa je slobodan u potrazi novog angažmana. A kako tvrdi specijalizovani košarkaški portal Sportando, nekadašnji igrač Cibone nalazi se i na radaru Crvene zvezde.

Podsetimo, veliko interesovanje za Dženinga pokazao je Panatinaikos, koji je nakon rastanka sa Demarkusom Nelsonom i Ej Džej Sloterom takođe u potrazi za adekvatnim rešenjima.

Dženinga navodno želi i Lokomotiva Kubanj, pa će 27-godišnji internacionalac očigledno biti na slatkim mukama...

On je u Evroligi prošle sezone beležio sedam poena i po dva skoka i asistencije.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.