Izvor: Sportal.rs, 12.Apr.2024, 08:24

Mesina ogorčen zbog pada Zvezde u Turskoj: Znali smo posle nekoliko minuta da odustaju od utakmice...

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su debakl u Istanbulu od Efesa sa 100:55, a već na početku ove utakmice, Etore Mesina je bio ogorčen. Vodio je meč Armanija protiv Makabija u Beogradu, a kraj je bio gorak. Italijani su čak imali teoretsku šansu da prođu dalje, kao i Partizan, ali je Efes sačuvao pol poziciju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Turska,   Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Etore Mesina uveren da se Zvezda unapred predala u duelu sa Efesom: Povukli su se sa meča, sve bilo jasno posle deset minuta

Izvor: Danas, 12.Apr.2024

Trener Olimpije iz Milana Etore Mesina smatra da je Crvena zvezda unapred predala meč 34. kola Evrolige protiv Efesa u Istanbulu (100:55) i tako doprinela da njegov tim izgubi šanse za plasman u plej-in.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.