Mesiju stradala podlaktica - propušta Klasiko

Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2018, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesiju stradala podlaktica - propušta Klasiko

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi doživeo je frakturu radijalne kosti desne ruke zbog čega će van terena biti tri nedelje.

Sjajni Argentinac se povredio u prvom delu utakmice sa Andalužanima, posle duela sa Frankom Vaskesom. Pošto mu je ukazana pomoć probao je da nastavi igru, ali je zbog velikog bola morao da napusti teren u 26. minutu.

Deteljniji pregledi su utvrdili da je u pitanju fraktura pomenute kosti u podlaktici, pa će Mesi propustiti utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sa Interom u sredu u Ligi šampiona i Klasiko sa madridskim Realom u nedelju u okviru 10. kola La Lige.

To je veliki udarac za ekipu Ernestea Valverdea pred najveći utakmicu španskog fudbala, koju Barselona dočekuje na prvoj poziciji sa 18 bodova, četiri više petoplasiranog Reala.

Utakmicu sa Nou Kampa imaćete priliku da pratite uz direktan prenos na Sport Klubu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Mesi slomio ruku, propušta "El klasiko"

Izvor: B92, 21.Okt.2018, 00:01

Fudbaler Barselone Lionel Mesi pauziraće tri nedelje zbog preloma podlaktice, što znači da će propustiti derbi sa Real Madridom..."El klasiko" ke na programu 28. oktobra, a biće prvi od decembra 2007. u kojem neće igrati ni Mesi ni Kristijano Ronaldo...Mesi je povredu doživeo u meču sa Seviljom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.