Mesiju smetale glasne komšije,kupio i njihovu kuću

Izvor: B92, 09.Feb.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesiju smetale glasne komšije,kupio i njihovu kuću

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić otkrio je zanimljivu činjenicu u vezi sa Lionelom Mesijem i njegovim mestom stanovanja.

Mesi živi u naselju Kasteldefels, u kojem kuće imaju obično fudbaleri Barselone, a od pre nekoliko godina komšije su mu drugari iz napada – Nejmar i Luis Suares.

Međutim, Rakitić je otkrio da Argentincu nije sve bilo bajno kada je odlučio da se doseli baš na to mesto.

"Sa komšijama nemamo problema, kao što ih je, recimo, imao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mesi kada je kupio kuću u Kasteldefelsu. Susedi su bili preglasni, pa je Mesi morao da kupi i njihovu kuću kako bi imao mira", rekao je Rakitić u intervjuu za Novi list.

Hrvat nema takvih problema.

"Srećom, nisam imao takvih problema. Prvi komšija mi je Nemac, malo stariji čovek, direktor jedne automobilske kuće".

Ali on i ne živi u spomenutom delu grada.

"Živimo u Gava Maru, mestu na katalonskoj rivijeri između Viladekansa i Kasteldefelsa. Tamo su mir pronašli neki saigrači poput Mesija i Suaresa. Od saigrača, najbliži komšija mi je Maskerano, koji živi dve kući od mene", zaključio je Rakitić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.