Mesijevo NE - Šta dalje?

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2020, 21:55

Mesijevo 'NE' - Šta dalje?

Deluje da eventualni rastank neće biti u prijateljskim okolnostima.

Pisali smo, izgleda da je Leo Mesi, kapiten i simbol Barselone, rešen da po svaku cenu napusti "Kamp Nou".

Jednostavno poraz od Bajern Minhena je bila kap koja je prelila čašu, situacija u Barseloni je nepovoljna već duže vreme a potiče od vrha. Bartomeu je navodno čak ponudio i ostavku ukoliko je to uslov za ostanak Mesija, ali deluje da čak ni to nije dovoljno.

Sutra je prozivka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Barsi i PCR testiranja, ona će sudeći po poznatom novinaru Romeru proći bez Lea Mesija što znači i jasna poruka kapitena - završio je sa Barselonom.

Sada je red na pravnike, Argentinac i dalje ima ugovor sa Barsom, ali tu postoji i klauzula koja kaže da kapiten može izabrati naredne klub i to bez naknade.

Barsa sa druge strane ne odustaje, barem njeni čelnici - potraživaće 700 miliona evra za prodaju Mesija. Pep Gvardiola, trener Sitija, je trenutno kući u Kataloniji. Upravo Siti je glavni favorit za potpis omalenog čarobnjaka, navodno je dogovoren i sastanak trenera i igrača koji su zajedno imali period dominacije upravo na "Nou Kampu".

Da li će dobiti i drugi mandat u Sitiji - videćemo. Ovim Mesijevim 'NE' situacija se dodatno komplikuje, svaki dan, do eventualnog transfera, će biti priča za sebe.

A svaki dan duže naginje ka tome da će rastanak biti bolan i pun negativnosti.

👀 Messi comunica al Barça que mañana no se presentará a las pruebas PCR del inicio de la nueva temporada.

El argentino comunicó el martes su decisión de no seguir en el Barcelona.

Decisión conjunta con sus abogados que siguen manteniendo que Leo saldrá LIBRE#Barça

— Gerard Romero (@gerardromero) August 29, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.