Mesijev povratak važan za sve

Izvor: B92, 30.Jan.2014, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mesijev povratak važan za sve"

Fudbaler Barselone Sesk Fabregas izjavio je da je povratak Lionela Mesija veoma važan za sve u klubu.

Argentinac se početkom januara vratio u tim posle oporavka od od povrede butnog mišića, koja ga je mučila duže vreme.

"Kada se Mesi vratio iz Argentine izgledao je odmorno. Kada se vratite posle takve povrede, potrebno vam je vreme. On polako ponovo postaje Leo kojeg znamo, vraća samopuzdanje jer igra sve više utakmica."

Fabregas priznaje da je cela ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokušavala da nadomesti Mesijevo odsustvo i nada se da su svi problemi prošlost.

"Njegov povratak je dobra vest za trenera, za klub, za sve nas. Osećamo se sigurno kada se on vratio. nadamo se da se to više neće dešavati i da će igrati do kraja sezone. Kada najbolji igrač ne igra, važno je da ostali igrači igraju što bolje. Uvek radimo što više možemo za tim. Ali on je naš glavnio igrač i uvek se nadamo da će igrati sa nama“, rekao je Fabregas.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Mesijev povratak važan za sve"

Izvor: B92, 30.Jan.2014

Fudbaler Barselone Sesk Fabregas izjavio je da je povratak Lionela Mesija veoma važan za sve u klubu...Argentinac se početkom januara vratio u tim posle oporavka od od povrede butnog mišića, koja ga je mučila duže vreme..."Kada se Mesi vratio iz Argentine izgledao je odmorno. Kada se vratite posle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.