Mesi za pet minuta poništio Kazemira, El Klasiko gotov za Bejla!

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2017, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi za pet minuta poništio Kazemira, "El Klasiko" gotov za Bejla!

Real je poveo u 28. minutu preko brazilskog veziste, ali su gosti ubrzo izjednačili.

Real je imao inicijativu, Benzema i Ronaldo su bili u šansama, ali su traljavo šutirali kad god im se ukazala šansa.

Ipak, igrao se 28. minut, lopta je stigla do Ramosa koji je bio duboko u šesnaestercu Barselone, možda čak i u ofsajd poziciji, on pogađa stativu, lopta se odbija do usamljenog Kazemira, koji uspeva da je ugura u mrežu Ter Štegena za 1:0.

Nisu se igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i navijači Reala pošteno ni poradovali, samo pet minuta kasnije, Rakitić pronalazi Mesija, ovaj odlično kontroliše loptu, namešta se na udarac pored odbrane Reala i smešta loptu iza leđa nemoćnog Kejlora Navasa.

Muk na tribinama "Bernabea", 1:1.

Oba gola pogledajte u nastavku.

Samo par minuta kasnije dobru šansu imao je Luka Modrić, odlično je šutirao sa oko 20ak metara od gola i to levom nogom, ali je Ter Štegen bio oprezan te je sačuvao svoju mrežu.

Ubrzo nakon toga, na povredu se požalio Geretn Bejl, a odmah je bilo jasno da Velšanin neće moći da nastavi utakmicu.

Zidan je umesto bivšeg igrača Totenhema uveo Marka Asensija, iako je bilo očekivano da na teren pošalje Iska.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SMEJALI SMO SE BOAĆIJU: Šta promaši, crni Ronaldo? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Apr.2017

Neverovatan promašaj Kristijana Ronalda koji je za kratko vreme zapalio internet, a kako i ne bi kada se Portugalcu ovo ne dešava svaki dan.. . Igrao se 66. minut kada je Asensio izašao sam pred kazneni prostor Barselone, video je mladi vezista samog Ronalda na drugoj strani uposlio ga, a kada su...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.