PSŽ suspendovao Mesija!

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 21:49

PSŽ suspendovao Mesija!

Fudbaler Pari Sen Žermana Lionel Mesi suspendovan je na dve nedelje pošto je bez dozvole kluba otputovao na dva dana u Saudijsku Arabiju.

Kako je preneo L'Ekip, Argentinac dve nedelje neće moći da trenira sa ekipom i neće biti u konkurenciji za tim, a propustiće duele protiv Troa i Ažaksijoa.

Problem je izbio jer se Argentinac nije pojavio na treningu u ponedeljak, dok su igrači u utorak imali slobodan dan.

Mesi je planirao sponzorske obaveze u Saudijskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Arabiji ranije, ali je sve dva puta odlagano.

Na svoju ruku je otišao za Rijad, bez dozvole trenera Kristofa Galtijea i sportskog direktora Luisa Kamposa.

Inače, Mesi još nije rešio da li će produžiti saradnju sa prvakom Francuske.

U januaru je bilo govora da bi karijeru mogao da nastavi baš u Saudijskoj Arabiji, u Al Hilalu, od kog bi po sezoni dobijao 245 miliona funti.

Navodno, bilo je govora i o povratku u Barselonu, dok je zainteresovan i Inter iz Majamija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mesi će na kraju sezone napustiti Pari Sen Žermen

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Maj.2023, 10:30

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi napustiće na leto taj fudbalski klub nakon što ga je uprava suspendovala na dve nedelje, pošto je bez dozvole otputovao u Saudijsku Arabiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.