Mesi stopirao transfer?

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi stopirao transfer?

Kapiten govori u ime svlačionice, šta je najveći problem...

I dalje nema pomaka u pregovorima Antoana Grizmana i Barselone.

Naime, prema informacijama katalonskih medija, Leo Mesi je u ime svlačionice izrazio neslaganje sa dovođenjem Francuza i smatra da je mnogo bolje da klub pokuša da vrati Nejmara.

Argentincu kao i saigračima smeta činjenica da je Grizman pogazio dogovor sa Barsom prošlog leta, ali imaju i rezerve prema njegovoj motivaciji i radnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << etici.

Atletiko razmišlja da tuži Barselonu jer je pregovarala sa igračem pod ugovorom, a Simeone je navodno spreman da Grizmana proda za manje novca, van Španije, kako ne bi otišao u Kataloniju.

Grizmanova klauzula je 120 miliona evra, važiće od 1. jula, a Francuz zarađuje oko 20 miliona po sezoni u Atletiku.

Sam fudbaler je rekao da nije vreme za priče o transferu i da još ništa nije odlučeno.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsa prodaje poker, ceh 390 miliona!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2019, 18:31

Pa, ko voli....Ako je sudeći po natpisima Mundo Deportiva, Barselonu čekaju velike promene ovog leta...Katalonci žele Antoana Grizmana, to nije tajna, međutim problem je u samoj svlačionici pošto je Leo Mesi skeptičan u vezi dolaska Francuza. Svi znamo koliko se Argentinac pita na Kamp Nou....List...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.