Mesi srušio Bajern

Izvor: Radio 021, 06.Maj.2015, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi srušio Bajern

Fudbaleri Barselone savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Bajerna iz Minhena sa 3:0, u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.

Junak susreta na Nou Kampu bio je dvostruki strelac i najbolji igrač Barselone Lionel Mesi, koji je protivničkog golmana Manuela Nojera savladao u 77. i 80. minutu. Ubedljiv trijumf osigurao je Nejmar u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Barselona je većim delom utakmice bila bolji i nadmoćniji tim, propustila je više >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << povoljnih prilika i mogla da slavi ubedljivije, ali je izvesno da je sa tri gola prednosti pred revanš na korak od plasmana u finale. Revanš susret igra se 12. maja u Minhenu.

Juče je Juventus savladao Real Madrid sa 2:1.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.