Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2020, 21:01

Mesi saopštio Kumanu: Moja budućnost nije u Barseloni

Tako bar javlja Radio Katalonija

Katalonija neće mirno spavati večeras. Znaju u Barseloni da ih čeka velika rekonstrukcija tima posle blamaže u sudaru sa Bajernom i dolaska holnadskog stručnjaka Ronalda Kumana. Najavljuju se brojni rezove, a Radio Katalunija je ove večeri lansirao ekskluzivnu vest.

Nimalo prijatnu za navijače Barselone. Naime, prema izvorima pomenute radio stanice Lionel Mesi je na individualnom sastanku sa Ronaldom Kumanom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << saopštio da svoju budućnost ne vidi u Barseloni. Odnosno da bi pre voleo da ode iz kluba sa kojim se svih prethodnih godina indentifikovao, ali da ima problem sa trajanjem ugovora.

Jedan od najboljih igrača sveta je vezan za Barselonu do juna naredne godine. Međutim, i pored kratkoročnog ugovora pitanje je ko bi bio spreman da zavuče ruku u džep i plati astronomsko obeštećenje.

Sve je još otvoreno, izvesno je samo da Ronald Kuman neće tako lako odustati od Lionela Mesija. O tome je pričao tokom prvog obraćanja kao trener Barselone.

„Mesi ima ugovor, nadam se da će ostati ovde dugo godina. Za mene je Leo najbolji igrač sveta, logično je da želim da imam najboljeg na planeti u mom, ne u konkurentskom timu“, rekao je Kuman.

No, sve može da se promeni. Posebno što Mesi nije u najboljim odnosima sa predsednikom Barselone.

„Ne znam da li sam ja taj koji mora da ubeđuje Mesija. Kao treneru, drago mi što ćemo sarađivati, jer je reč o igraču sposobnom da rešava utakmica. Za mene je Leo fudbaler Barselone. Razgovaraću s njim kako bih saznao njegove ideje, da li želi da nastavimo zajedno“.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.