Mesi propustio trening, upitan za meč protiv Reala

Izvor: Beta, 04.Feb.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi propustio trening, upitan za meč protiv Reala

Fudbaler Barselone Lionel Mesi nije trenirao danas sa saigračima i mogao bi da propusti predstojeći meč protiv Real Madrida u Kupu kralja, preneli su španski mediji.Argentinac se povredio u subotnjem remiju s Valensijom, a pošto je propustio i današnji trening njegov nastup u utakmici u sredu je pod znakom pitanja.Barselona još nije saopštila detalje o Mesijevom stanju.Prvi meč polufinala Kupa kralja izmedju Barselone i Real Madrida igra se u sredu na stadionu Kamp Nou od 21.00.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Mesi propustio trening pred meč sa Realom

Izvor: B92, 04.Feb.2019

Najbolji igrač Barselone, Argentinac Lionel Mesi, nije trenirao u ponedeljak, dva dana pred meč sa Realom...Mesi je u subotu zadobio lakšu povredu butnog mišića na prvenstvenoj utakmici sa Valensijom na "Kamp Nou" (2:2), ali lekarski tim prvaka Španije je smatrao da to nije ništa ozbiljno...Mesi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.