Mesi preživeo Ulfajušija

Izvor: RTS, 20.Sep.2010, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi preživeo Ulfajušija

Leo Mesi će pauzirati dve sedmice, pošto se povreda koju je skrivio Atletikov Tomaš Ujfaluši nije pokazala strašnom kao što je u prvi mah izgledalo. "Mesicid", opisao je Mundo deportivo start igrača Atletika.

Pep Gvardiola će u naredne četiri utakmice morati da se snađe bez najboljeg igrača planete, Lea Mesija, koga je u drugom minutu sudijske nadoknade povredio igrač Atletika Tomaš Ujfaluši.

Mesi je, posle tog starta, sa terena iznesen na nosilima, a navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Barse su sa strepnjom čekali rezultate lekarskih pregleda, koji su, međutim, pokazali da je mali Argentinac samo istegao ligamente desnog članka.

Mesi će, tako propustiti tri meča u Primeri, protiv Sportinga, Atletika iz Bilbaa i Malage, kao i sudar sa kazanjskim Rubinom u Ligi šampiona.

"Dobra vest", na naslovnoj je strani objavio Mundo deportivo.

Barsa je savladala Atletiko rezultatom 2:1.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mesi tri nedelje van terena

Izvor: B92, 20.Sep.2010

Fudbaler Barselone Lionel Mesi pauziraće tri nedelje zbog povrede članka desne noge koju je zaradio u utakmici protiv Atletika iz Madrida. ..Mesija je u završnici meča, koji je Barselona rešila u svoju korist sa 2:1, povredio štoper Atletika Tomaš Ujfaluši. ..Ujfaluši je za taj prekršaj zaradio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.