Mesi potpisao dres Mileru

Izvor: B92, 09.Jan.2013, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi potpisao dres Mileru

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi poslao je potpisan dres Gerdu Mileru, pošto je oborio njegov rekord po broju datih golova u toku jedne godine.

"Za Gerda Milera, uz poštovanje i divljenje", napisao je Mesi na dresu, koji nosi njegovo ime i broj "10".

Mesi je prošlu godinu završio postigavši za Barselonu i Argentinu 91 gol, šest više od bivseg golgetera Bajerna i Nemačke koji je držao rekord od 1972.

Dvadesetpetogodišnjeg Mesija je u ponedeljak FIFA nagradila četvrtom uzastopnom "Zlatnom loptom", što je bez presedana u istoriji izbora za najboljeg fudbalera sveta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mesi potpisao dres i poslao ga Mileru: Za Gerda, uz poštovanje i divljenje

Izvor: Blic, 09.Jan.2013

Fudbaler Barselone Argentinac Lionel Mesi poslao je potpisan dres Gerdu Mileru, pošto je oborio njegov rekord po broju datih golova u toku jedne godine..."Za Gerda Milera, uz poštovanje i divljenje", napisao je Mesi na dresu, koji nosi njegovo ime i broj "10"...Mesi je prošlu godinu završio postigavši...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.