Mesi postavio novi uslov Barsi za ugovor! Ovo su njegove želje!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi postavio novi uslov Barsi za ugovor! Ovo su njegove želje!

Argentinac odlaže parafiranje novog ugovora sa klubom.

Nejmar je napustio Barsu, u rekordnom transferu pojačao je Pari sen Žermen.

Očekivalo se da Barsa oseti njegovo odsustvo u igri, ali ne u ovolikoj meri.

Katalonci su poraženi sa ukupnih 5:1 od madridskog Reala u Superkupu Španije, jedini gol postigao je Mesi sa kreča i to nakon sumnjivo dosuđenog penala u korist "Blaugrane".

Jasno je da uprava Barse mora da požuri sa angažovanjem zamene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Nejmara, meta je Usman Dembele iz Borusije Dortmund, a na "Kamp Nou" bi mogao da stigne i Kutinjo.

Moraju da požure zbog još jednog razloga, a to je Lionel Mesi. Argentinac navodno još uvek nije produžio ugovor sa klubom, iako je bilo priča da je to uradio još u julu, sada čeka da vidi kako će Barsa završiti prelazni rok.

On se nada da će Barsa uspeti da dovede adekvatnu zamenu za Nejmara, a prema njegovom mišljenju to nije Dembele.

Mesi bi radije za saigrača neko provereno ime, najviše bi kraj sebe u timu voleo da vidi sunarodnike Paula Dibalu i Anhela Di Mariju.

Dibala je nemoguća misija, Juve ne planira da ga prodaje ni po koju cenu, dok bi angažovanje Di Marije bilo nešto realnije, ali je još uvek sve u domenu spekulacija.

Mesi bi osim njih dvojice voleo da u dresu Barse vidi i Antoana Grizmana, ali je jasno da Francuz neće izdati "Jorgandžije".

Bilo kako bilo, uprava Barse i pored odrađivanja prelaznog roka mora da se posveti i Mesiju i njegovim željama, za razliku od Nejmara, njegov odlazak bi definitivno bio nenadoknadiv.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.