Mesi posle holivudskog debija za Inter: Ovo nam je trebalo

Izvor: B92, 22.Jul.2023, 08:43

Mesi posle holivudskog debija za Inter: Ovo nam je trebalo

Golom iz slobodnog udarca u 94. minutu protiv Kruz Azula u liga kupu Leo Mesi na spektakularan način počeo svoju kariejru u SAD.

Argentinac je ušao sa klupe u 54. minutu, a onda, na oduševljenje fudbalskog sveta i navijača Majamija, znanih i neznanih na stadionu (Lebron Džejms je došao da ga gleda), postigao gol za pamćenje - iz slobodnog udarca.

Posle meča, pred kamerama "Apple TV" (Kompaniaj Apple sponzor kluba), izneo je prve utiske posle istorijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << debija za Inter.

"Vrlo dobra utakmica za nas, trebao nam je ovakav meč i ovakva pobeda pred ovim navijačima", rekao je Mesi.

"Želim da se zahvalim svim ovim ljudima koji su došli. Prelepo su me dočekali ovde, osećam se zaista sjajno i veoam sam srećan što sam im podario pobedu".

Pred Mesijem i njegovim saigračima je komplikovan posao u nastavku sezone s obzirom na to da je Inter poslednji na tabeli istočne konferencije MLS lige. Doduše, duel protiv Kruz Azula bio je u okviru Liga Kupa, ali je pobeda sama po sebi svakako bila i te kako potrebna zbog samopouzdanja svih u klubu.

"Važno je za ekipu da je pobedila jer nismo baš u najboljoj poziciji u ligi. Znam da je ovo drugo takmičenje ali je važno za naš moral".

O golu koji je postigao, kaže:

"Znao sam da je to poslednja šansa, samo sam uradio ono što uvek radim i srećom golman nije uspeo da dohvati loptu", opisao je Argentinac svoju majstoriju kao da je to nešto najjednostavnije na svetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi poslije holivudskog debija za Inter: Ovo nam je trebalo

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2023

Golom iz slobodnog udarca u 94. minutu protiv Kruz Azula u liga kupu Leo Mesi na spektakularan način počeo svoju kariejru u SAD.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.