Mesi pokidao ligament, 2 meseca van terena

Izvor: B92, 26.Sep.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi pokidao ligament, 2 meseca van terena

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi povredio se već na startu meča sa Las Palmasom u šestom kolu španske Primere i pauziraće 7-8 nedelja.

Mesi je u petom minutu imao priliku da postigne pogodak, ali ga je Begas sustigao i posle kontakta Argentinac se uhvatio za koleno.

Tri minuta kasnije tražio je izmenu i umesto njega na teren je ušao Munir El Hadadi, a posle detaljnih pregleda ustanovljeno je da je pokidao unutrašnji ligament kolena, potvrdio je klub.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Iako se spekulisalo da su ligamenti samo nategnuti, snimak u lokalnol bolnici pokazao je veće oštećenje i momak iz Rosarija će morati na dužu pauzu.

Pored ne baš tako sjajne forme i problema sa povredama, ekipa Luisa Enrikea zadobila je još jedan udarac, ovaj je svakako najteži.

Katalonci su i bez Mesija uspeli da savladaju Las Palmas sa 2:1, a dvostruki strelac bio je Luis Suares.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.