Mesi nije zaslužio Zlatnu loptu

Izvor: Beta, 14.Jul.2014, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi nije zaslužio Zlatnu loptu

MADRID, 14. jula 2014. (Beta) - Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona rekao je u ponedeljak da Lionel Mesi nije zaslužio nagradu za najboljeg igrača Svetskog prvenstva u Brazilu.

"Mesi? Ja bih mu dao raj da je to moguće. Ali, nije u redu da neko osvoji nešto što je osvojio samo zbog nekog marketinškog plana", rekao je Maradona televiziji Telesur.

Mesi je proglašen za najboljeg igrača Mundijala, iako je reprezentacija Argentine, čiji je kapiten, izgubila u finalu posle produžetaka sa 0:1 od Nemačke.

On je, takodje, kritikovao selektora Alehandra Sabelju, jer je na poluvremenu zamenio Ezekila Lavecija i uveo Serhija Aguera.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maradona: Mesi nije zaslužio zlatnu loptu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2014

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona rekao je danas da Lionel Mesi nije zaslužio nagradu za najboljeg igrača Svetskog prvenstva u Brazilu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Maradona, otvoreno: Mesi nije zaslužio "Zlatnu loptu"!

Izvor: Blic, 14.Jul.2014

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona rekao je da Lionel Mesi nije zaslužio nagradu za najboljeg igrača Svetskog prvenstva u Brazilu. .."Mesi? Ja bih mu dao raj da je to moguće. Ali, nije u redu da neko osvoji nešto što je osvojio samo zbog nekog marketinškog plana", rekao je Maradona...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.