Mesi nije trčao, primali smo golove zbog njega

Izvor: B92, 12.Avg.2021, 17:10

"Mesi nije trčao, primali smo golove zbog njega"

Kike Setjen, nekadašnji trener Barselone, govorio je o svom mandatu u Kataloniji.

On je u klubu bio od januara do avgusta 2020. godine i neslavno je završen – debaklom od Bajerna (8:2) u Ligi šampiona.

"Ono što sam zatekao u Barseloni nisam video tokom 40 godina karijere. Svlačionica nije bila srećna, a ja sam potpuno izgubio interes za trening", rekao je Setjen za španske medije.

Zanimljiv komentar imao je i za Mesija, za kojeg se pitao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << li je uopšte potreban Blaugrani.

"Puno puta sam se pitao treba li mi desetka koja reši dve utakmice svojim majstorijama, ali u defanzivi ga nema. Nije trčao, pa bismo primili gol kao posledicu. To je predstavljalo ozbiljan problem", dodao je Setien koji je Kamp Nou napustio bez osvojenog trofeja.

"Prvenstvo smo izgubili zbog sudija koji su Realu sudili šest jedanaesteraca", zaključio je Setjen, koji je s Barsom upisao 16 pobeda, 4 remija i 5 poraza u 25 utakmica koliko je vodio ekipu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.